Steekpartij in Kanaleneiland

UTRECHT - Bij een steekpartij op de Utrechtse Columbuslaan in de wijk Kanaleneiland is een man zwaargewond geraakt. Twee personen verdachten worden nog gezocht.
Surveillerende agenten werden zondag rond 20.15 uur aangesproken door iemand die vertelde dat er op de Columbuslaan werd gevochten, maar de agenten troffen niemand aan.
Kort daarna kregen de agenten informatie dat er een slachtoffer van een steekpartij op de Marco Pololaan zou zijn. Daar werd inderdaad een bloedende man, 20 jaar en afkomstig uit Utrecht, aangetroffen samen met een 21-jarige Utrechter.
Zij bleken slaags te zijn geraakt met twee andere mannen op de Columbuslaan. De duo's kwamen uit verschillende auto's lopen en gingen meteen met elkaar op de vuist. De 20-jarige Utrechter werd hierbij gestoken. Vervolgens stapten drie van hen weer in hun auto's en rende een vierde persoon, vermoedelijk op blote voeten, het park in.
De 20-jarige Utrechter werd overgebracht naar het ziekenhuis. Later is hij samen met zijn maat aangehouden voor openlijke geweldpleging en overgebracht naar het politiebureau.
Eén verdachte reed weg in vermoedelijk in een Skoda Fabia. De politie is op zoek naar getuigen.

Steekpartij in Kanaleneiland
Politie over steekpartij Kanaleneiland