Ongeluk A27 mogelijk gevolg van verkeersruzie

UTRECHT - Op de A27 bij Utrecht zijn zaterdag drie auto's betrokken geraakt bij een aanrijding. Mogelijk ging er een verkeersconflict aan vooraf.
Rond 08.20 uur reden een 50-jarige automobilist uit Schiedam en een 28-jarige automobilist uit Nieuwerkerk aan de IJssel over de A27, komende uit de richting van de A12.
Bij het wisselen van rijstrook kwamen deauto's met elkaar in botsing. Ze kwamen beiden op de rijbaan tot stilstand. Een achter hen rijdende 28-jarige automobilist uit Rotterdam kon hen niet meer ontwijken en botste tegen beide auto's.
Een passagier van de 50-jarige automobilist, een 18-jarige Schiedammer, liep nekklachten op door de aanrijding. De andere betrokkenen raakten niet gewond.
Mogelijk was een verkeersconflict de aanleiding dat de twee eerste auto's met elkaar in aanrijding kwamen. Dat conflict zou al op de A12 ter hoogte van De Meern zijn ontstaan.
Aan mensen die hier getuige van zijn geweest wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Utrecht stad op telefoonnummer 0900-8844. De betrokkenen reden in een Grijze Skoda Octavia en een zwarte Audi A5.