Rabobank sponsor Kasteel de Haar

UTRECHT - Rabobank wordt voor drie jaar een belangrijke sponsor van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Voor zover bekend is het de eerste keer dat een groot bedrijf in Nederland zich verbindt aan een kasteel. De bank was al betrokken bij de financiering van de renovatie van het kasteel.
De eerste activiteit waaraan Rabobank als sponsor is verbonden, is de tentoonstelling 'Bruidjes op de Haar', die op 25 april van start gaat. Ook krijgen alle bewoners van Leidsche Rijn een uitnodiging om het park van het kasteel gratis te bezoeken via een gratis parkjaarkaart. Het partnerschap uit zich verder in diverse publieksevenementen en bijeenkomsten voor klanten en relaties.
Rabobank ziet De Haar als één van de bijzonderste publiek toegankelijke kastelen van Nederland. Het kasteel is net iets ouder dan de bank, die dit jaar honderd jaar bestaat.
De sponsorovereenkomst wordt dinsdag ondertekend in aanwezigheid van barones Alexandra van Zuylen van Nijevelt van de Haar, die daarvoor uit haar woonplaats Parijs komt. Namens Kasteel de Haar tekent directeur Anetta de Jong en namens Rabo Utrecht doet directeur particulieren Mariëlle Lichtenberg dat.

Directeur De Jong van De Haar: geweldig dat we bedrijf hebben dat geld wil geven