Tiener na zes dagen vermissing weer in De Meern

DE MEERN - Het 14-jarige vemiste meisje uit De Meern is weer thuis bij haar moeder. Samen met haar 15-jarige vriendin uit Vleuten was ze zes dagen spoorloos, tot grote ongerustheid van hun familie en vrienden. Rond de vermissing blijven echter nog veel vragen onbeantwoord.
De politie vond de meisjes zondag in een huis in Rotterdam. Er is een 29-jarige man uit Amsterdam opgepakt in verband met de vermissing. Wat er precies is gebeurd zoekt de politie nu uit. Politiewoordvoerder Mieke Kort zegt dat de twee door recherchewerk zijn gevonden, waarbij meer dan vijftig tips een belangrijke rol hebben gespeeld.

OPGELUCHT

De moeder van de 14-jarige is vooral erg opgelucht: \"Ik ben heel blij dat ze weer thuis is, maar ook wel verdrietig. Alle emoties komen er nu uit, nadat ik me dagenlang op adrenaline sterk heb gehouden. Nu mogen de tranen stromen.\"
Ze zegt desgevraagd dat haar dochter erg moe is, omdat ze de afgelopen nacht niet heeft geslapen en nog vol is van de ervaringen van de afgelopen dagen. Omdat het politieonderzoek nog bezig is, wil ze niet ingaan op de vraag wat die ervaringen zijn.
Ze wil de komende dagen vooral rust voor haar dochter en behalve familie ook geen bezoek voor haar dochter.

Vermiste tiener na zes dagen weer thuis in De Meern