Jong FC Utrecht verrast met uitzege op Cambuur: 2-4

© FC Utrecht
Utrecht - Het is Jong FC Utrecht vanavond gelukt om op bezoek bij Cambuur drie punten mee naar huis te nemen. In een heus spektakelstuk werd het uiteindelijk 2-4 voor de ploeg van Ivar van Dinteren.
Eerder dit seizoen wisten de Utrechters ook al van de Leeuwarders te winnen. En ook ten was het, in stadion Galgenwaard, al doelpuntrijk: 3-2.
Toch leek het er in het begin niet op dat de beloftenploeg potten kon breken. De eerste helft was duidelijk voor Cambuur, dat zeker in de beginfase vergat door te drukken. Het scoorde pas in de 33ste minuut via Jeremy van Mullem.
Tot dusver had Jong FC Utrecht nog weinig laten zien, maar kwam het vlak voor rust via Jesse van de Haar op 1-1.

Beter Utrecht

Na rust waren de rollen omgedraaid en kreeg Cambuur klap op klap te verwerken. In minuut 50 tekende Adrian Blake voor de 1-2 en zeven minuten later werd het zelfs 1-3 via weer Van de Haar.
De thuisploeg drong daarna aan, maar tot grote kansen leidde dat niet. In de 84ste minuut bracht Milan Smit de spanning terug door 2-3 te maken, maar een minuut later volgde het slotakkoord via invaller Lynden Edhart: 2-4.
Met de zege op Cambuur blijft Jong FC Utrecht op de zeventiende stek steken. Maandag 26 februari treft het thuis hekkensluiter Top Oss.

Keuken Kampioen Divisie
sc Cambuur - Jong FC Utrecht

1-0 Smit
1-1 V/d Haar
1-2 Blake
1-3 V/d Haar
2-3 Smit
2-4 Edhart

9.462 toeschouwers
Scheidsrechter: Teuben