Man overleden bij steekpartij in TivoliVredenburg, alle concerten afgelast

© RNU
Utrecht - Bij een steekpartij in TivoliVredenburg is vanochtend een man overleden. Dat bevestigt de politie aan RTV Utrecht. Hulpdiensten rukten groots uit, een traumahelikopter landde op het Vredenburg, maar hulp mocht niet meer baten.
De melding van het incident kwam rond 07.00 uur vanuit muziekcentrum TivoliVredenburg. Er was toen geen evenement meer gaande, zegt de politie. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.
De politie heeft een signalement van de voortvluchtige dader. Het is een kale man met een lichte huidskleur, 1.85 meter lang en een stevig postuur. Hij was volledig in het blauw gekleed en droeg daarover een geelkleurige jas. De politie weet niet welke kant de verdachte opging en is dringend op zoek naar getuigen.
De directeur van TivoliVredenburg laat weten dat alle evenementen van vandaag, zondag, worden afgelast. Er zijn geen artiesten of publiek bij de steekpartij betrokken. "We zijn erg aangedaan door wat er is gebeurd, we leven mee met de nabestaanden", is te lezen op de website van Tivoli.