Eigenaar beschoten Utrechtse beautysalon: 'Ik doe nu de deur op slot'

© Google Street View
Utrecht - Sakina Boulagrich van beautysalon FullGlamDutch aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is 'enorm geschrokken' nadat er meerdere kogels op de zaak waren afgevuurd. Hoewel ze gewoon doorgaat met werken, is ze wel een stuk alerter.
De kogels werden in de nacht van donderdag op vrijdag gelost. De ondernemer laat weten geen idee te hebben wat het motief is van de dader. "Wij hebben geen ruzie of vijanden", zegt ze. "We doen ons best, dat kunnen we laten zien. We doen echt niets verkeerd."
Boulagrich mocht de dag na de beschieting van het pand de deuren weer openen voor klanten. Daarbij laat ze weten dat ze zich gesteund voelt door de politie en gemeente. "Ze zeiden: 'Laat je niet uit de tent jagen.' Dat helpt ons wel." Hoewel het voor de ondernemer niet anders is om te werken, is ze wel wat alerter. "Ik doe nu de deur op slot, maar verder helpen we de klanten zoals altijd."

'Hooguit jaloezie'

Boulagrich denkt niet dat de beschieting persoonlijk tegen hen gericht is, maar dat het een vergissing zou zijn gelooft ze ook niet. "Hooguit is het jaloezie of afgunst. Maar ik laat het verder aan de recherche over."
Na het schietincident werd een signalement verspreid van de dader, maar vooralsnog is er niemand opgepakt.