Man in het ziekenhuis na zware mishandeling op straat in Overvecht

© RTV Utrecht
Utrecht - De politie is zoek naar getuigen van een mishandeling op de Euterpedreef in de Utrechtse wijk Overvecht. Een man werd daar na een ruzie op straat zo hard geslagen dat hij door een ambulance is meegenomen naar het ziekenhuis. Hij liep verschillende verwondingen en een zware hersenschudding op.
Het ging mis toen de man en zijn vriendin zondagavond rond 20.00 uur na het winkelen te voet onderweg waren naar hun auto. Om die te bereiken moesten ze de Euterpedreef oversteken, maar daar stond juist een grijze Chevrolet op de weg. Als ze achter de auto langslopen krijgen ze een conflict met de inzittenden van de auto.

Knock-out

De twee besluiten toch maar naar hun auto te lopen en te vertrekken. Maar wanneer ze bij de auto staan stapt iemand uit de Chevrolet en haalt direct uit naar de man. Het slachtoffer valt knock-out op de grond. De vrouw wil haar vriend helpen, maar wordt vervolgens zelf ook in elkaar geslagen.
De agressieve jongen, lichtgetint en een jaar of twintig, wordt weggetrokken door de andere inzittenden van de Chevrolet. Daarna gaan ze er vandoor.
Inmiddels was er door een getuige al met het alarmnummer 112 gebeld. De politie zoekt nu nog meer mensen die iets hebben gezien. Hoe het nu met het slachtoffer en zijn vriendin is, is onbekend.