Maaltijdbezorger mishandeld in Utrecht, drie mannen opgepakt

© RTV Utrecht
Utrecht - Een 17-jarige maaltijdbezorger is volgens de politie afgelopen weekend mishandeld door drie mannen. Hij werd in de Koekoekstraat van zijn fiets getrapt en daarna geslagen en geschopt. Het drietal is opgepakt, de maaltijdbezorger is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
De mishandeling vond plaats rond 01.30 uur. De drie mannen kwamen net uit een horecagelegenheid, toen ze op straat ruzie kregen met een andere man. Die wist zich echter uit de voeten te maken. Vervolgens dwongen ze de maaltijdbezorger af te remmen.

Buiten bewustzijn

Na een korte woordenwisseling wilde het slachtoffer verder fietsen, maar dat stonden de mannen niet toe. Hij werd door het drietal van zijn fiets getrapt en vervolgens geschopt en geslagen tot hij buiten bewustzijn raakte. Een man die de maaltijdbezorger te hulp wilde schieten, kreeg zelf ook een klap.
Toen de politie aankwam in de Koekoekstraat, maakten de mannen zich snel uit de voeten. Ver kwamen ze niet, want de politie kon ze korte tijd later aanhouden. De mannen van 24, 26 en 27 jaar oud worden verdacht van poging tot doodslag. Ze hebben volgens de politie geen vaste woon- of verblijfplaats.
De politie wil nu graag duidelijk krijgen welke rol elke verdachte had. Daarom is de politie op zoek naar getuigen en vraagt het iedereen die de mishandeling heeft gezien zich te melden.