Porsche van Ihattaren in brand gestoken in Utrechtse wijk Kanaleneiland

© Koen Laureij
Utrecht - Aan de Bernadottelaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland stond vannacht de grijze Porsche Panamera van Ajax-voetballer Mo Ihattaren in brand, zo schrijft de Telegraaf. Rond drie uur kreeg de brandweer hier melding van en trof het de auto in vlammen aan.
Het onderzoek naar de brand van vannacht is in volle gang, meldt een woordvoerder van de politie aan RTV Utrecht. Er wordt met buurtbewoners gesproken en camerabeelden worden gecheckt. “Daarnaast zijn er aanwijzingen dat het hier om brandstichting gaat. Daarom is er ook nog een plaats delict op de locatie.” Of het daadwerkelijk om de auto van Ihattaren gaat, wil de woordvoerder niet bevestigen.

Reactie op Instagram

De voetballer in kwestie bevestigt vanmiddag op zijn eigen Instagram wél het nieuws. Ietwat cryptisch en gecombineerd met diverse emoticons zegt hij: "Jaloezie heerst in de lucht. Gelukkig is materiaal makkelijk vervangbaar."
Volgens de Telegraaf werd vorige week de wagen van de broer van de 20-jarige Utrechter ook al brandend aangetroffen. Dat gebeurde in Leidsche Rijn. Ook dat onderzoek loopt nog.