Jaarbeurs spil van Vuelta-start

Jaarbeurs-directeur Jeroen van Hooff en projectdirecteur Simone Richardson.
Jaarbeurs-directeur Jeroen van Hooff en projectdirecteur Simone Richardson. © La Vuelta Holanda
Utrecht - De Jaarbeurs in Utrecht is het 'Village Départ' van de Vuelta-start op vrijdag 19 augustus. De start en en finish van de ploegentijdrit zijn zoals bekend bij de evenementenlocatie, maar Jaarbeurs faciliteert ook het internationale perscentrum en is gastheer van de wielerploegen en de VIP's.
In 2015 vertrok de Tour de France vanaf dezelfde locatie. Met deze ervaring weet Jaarbeurs dan ook goed wat er komt kijken bij een grote internationale sportwedstrijd. Jaarbeurs-directeur Jeroen van Hooff is trots. "We dragen heel graag bij aan het internationaal op de kaart zetten van de stad met de organisatie van dit soort grote sportevenementen.”
Simone Richardson, projectdirecteur van La Vuelta Holanda, is blij dat de Jaarbeurs deze megaklus op zich neemt. “Wij zijn zeer verheugd om samen met de Jaarbeurs de komende start van La Vuelta te hosten. Door de centrale ligging in het hart van het land, de stad én de koers en de professionele en uitgebreide faciliteiten die aanwezig zijn, kunnen we ons geen betere partner wensen.”
Bekijk het volledige overzicht van alle Vuelta-activiteiten op Vamos Utrecht of check deze digitale kaart.