FC Utrecht verliest van KRC Genk

© FC Utrecht
Utrecht - FC Utrecht heeft ook zijn tweede oefenduel in de voorbereiding op komend seizoen verloren. Uit tegen KRC Genk werd het 2-1.
Utrecht, nog zonder de nieuwkomers Bas Dost en Daishawn Redan, kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Sander van de Streek, maar de Belgen wisten nog voor rust op gelijke hoogte te komen.
In de tweede helft schoot Bilal El Khannous de 2-1 binnen. Onder meer Henk Veerman en Rayan El Azrak kregen de kans om een nederlaag te voorkomen, maar het mocht niet zo zijn.
FC Utrecht verloor afgelopen zaterdag met 2-4 van het Schotse Queen's Park FC. Volgende week speelt de ploeg van trainer Henk Fraser tegen Club Brugge. Zaterdag 16 juli wacht een duel met KV Kortrijk.