Recherche spoort auto op die mogelijk betrokken was bij dodelijk ongeluk op 't Goyplein in Utrecht

© 112mediautrecht
UTRECHT - De recherche heeft vanmorgen in Houten een auto in beslag genomen die mogelijk betrokken was bij een dodelijk ongeluk op 't Goyplein in Utrecht op Nieuwjaarsdag 2020. De bestuurder ging ervandoor na het aanrijden van een 47-jarige vrouw op scooter. Zij overleed een kleine drie weken later.
De automobilist reed 180 kilometer per uur, toonde verkeersonderzoek aan. De zaak werd uitgebreid belicht in Bureau Hengeveld op RTV Utrecht, maar tot verdriet van de nabestaanden wist de bestuurder uit handen van de politie te blijven. Mogelijk komt hier verandering in, want na intensief onderzoek heeft de recherche dus een auto gevonden die mogelijk betrokken was bij de aanrijding.
Naar het voertuig wordt nu verder onderzoek gedaan door een forensisch team. Ook het onderzoek naar de bestuurder is in volle gang. Hoe de auto precies in beeld is gekomen bij de recherche is nog onbekend.
De politie is nog altijd op zoek naar mensen die zich iets herinneren over het ongeval dat plaatsvond op de vroege ochtend van 1 januari 2020.