Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Geen prikafspraak? Vanaf vandaag kan je zo binnenlopen

AMERSFOORT - Vanaf vandaag is het op alle vaste priklocaties van GGD Regio Utrecht mogelijk om zonder afspraak een corona-vaccinatie te halen, tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Dat geldt alleen voor mensen die nog helemaal geen vaccin tegen het coronavirus hebben gehad en ook nog geen afspraak hebben gemaakt.

De tweede prik wordt dan direct ingepland. Die krijg je dan minimaal vier weken later, behalve als je tussen de 12 en 18 jaar bent, dan zit er drie weken tussen de twee prikken.

De inlooplocaties zijn niet nieuw, sinds een paar weken was dat al mogelijk op sommige plekken, nu geldt dat dus voor alle vaste vaccinatielocaties van de GGD regio Utrecht. Onder meer in Zeist, Veenendaal, Breukelen, Amersfoort en ook Utrecht kan men zonder afspraak binnenlopen.


Tweede prik kan eerder worden gehaald


Mensen die een tweede prik na 16 augustus gepland hebben, kunnen die prik naar voren halen. Als je een afspraakt hebt voor een tweede prik, krijg je een sms van de GGD. Daarna kan je bellen om de tweede vaccinatie te vervroegen. Jongeren tussen de 12 en 17 jaar kregen vorige week al zo'n smsje.
[Localfocus:https://localfocuswidgets.net/6107a0c607fda]


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -