Stem tot vrijdag nog: welk evenement komt er in de Jaarbeurs

UTRECHT - Na intensief overleg van de jury zijn drie evenementen genomineerd in de actie 'Win de Jaarbeurs voor 1 dag'. De jury, bestaande uit Hans van Breukelen, Lakshmi, Toni Peroni, Antje Monteiro, Andries Tunru en Henk van der Feest, heeft zich over meer dan honderd inzendingen gebogen. Het was niet makkelijk om een selectie te maken want de creativiteit en variatie aan voorstellen was groot. Toch is het gelukt om te komen tot de drie events die kans maken de sleutel van de Jaarbeurs voor één dag in handen te krijgen.
Stem nu op je favoriete evenement
Stem nu op je favoriete evenement © RTV Utrecht

Freerunpark Utrecht XXL - The Movement Academy

Als eerste hebben de juryleden gekozen voor de Free Run. Een sportief event voor jong en oud. Het is een parcours met springkussens en trampolines. Kasper de Visser en Jasper Nagtegaal van het Utrechtse bedrijf The Movement Academy organiseren dit als naschoolse activiteit. De mannen zijn enthousiast over hun nominatie. Kasper: "Wij zien dat van freerun kinderen heel enthousiast worden." Jasper: "Wij willen graag in de Jaarbeurs onze Free Run lessen op grote schaal gaan neerzetten." Naast het parcours zullen er ook workshops gegeven worden.
Lees hier meer over deze genomineerde.
Bekijk hier de pitch van het Freerunpark Utrecht XXL

Een muzikaal event voor regionaal talent - Yentl Verheij

Yentl Verheij heeft al jaren ervaring met het organiseren van events voor lokaal en regionaal talent. Het afgelopen anderhalf jaar heeft hij zijn evenementen moeten afzeggen. Als de maatregelen het straks weer toelaten wil de Amersfoorter een inhaalslag maken en misgelopen concerten alsnog realiseren. Hij wil het onontdekte talent in de regio Utrecht een podium geven. Yentl: "We gaan er een mooi evenement van maken, een feestje!"
Lees hier meer over deze genomineerde.
Bekijk hier de pitch van 'Utrecht in Concert'

Een Onvergetelijke dag voor kwetsbare Utrechters en hun begeleiders - Marjan van Lexmond

De droom van Marjan van Lexmond is de Jaarbeurs 1 dag open te stellen voor kwetsbare Utrechtse burgers, hun begeleiders, mantelzorgers, collega's en betrokken bedrijven. Zij wil dit organiseren vanuit ADSU.
ADSU staat voor 'Aan de Slag in Utrecht' een samenwerkingsverband van 16 zorgorganisaties in de provincie Utrecht. Het moet een dag worden met veel muziek, Utrechtse artiesten, met eten en exposities. Kortom, een feest voor iedereen die zorg heeft gekregen en zorg heeft gegeven.
Lees hier meer over deze genomineerde.
Bekijk hier de pitch voor de 'Utrecht Zorgt-dag'

Stem nu!

Je kunt je stem uitbrengen op je favoriete evenement. Klik hier om je stem uit te brengen. Stemmen kan tot en met donderdag en is ook mogelijk via de app van RTV Utrecht.
De winnaar wordt vrijdag bekendgemaakt. Wanneer het winnende evenement plaatsvindt hangt af van de corona-maatregelen. Het evenement staat gepland voor eind augustus, maar eerder werd al bekend dat het mogelijk verplaatst zou kunnen worden. Door de recent oplopende besmettingen van het coronavirus is het nog niet duidelijk wanneer bijvoorbeeld de anderhalvemeter-regel komt te vervallen.
Help mee!

Vind jij het leuk om een van de genomineerden te ondersteunen? Laat het ons weten! Want samen maken we het nog mooier. Dus kan jij, jouw organisatie of bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van één of meerdere evenementen? Meld je dan nu vast aan op www.rtvutrecht.nl/jaarbeursactie. Als de winnaar bekend is, nemen we graag contact met je op. Alvast bedankt voor je hulp!