Utrecht in plaats van Las Vegas: Hans Klok van start met circusshow in Griftpark

UTRECHT - In het Utrechtse Griftpark is Hans Klok met zijn circustent neergestreken. De illusionist is terug uit Las Vegas, voor een tour door Nederland, die morgen bij ons in de Domstad begint.
"Het wordt een theatervoorstelling met circuselementen", vertelt Klok, die enorm blij is met de locatie in Utrecht. "Ik vind het Griftpark echt geweldig, supergezellig. Een uitgelezen kans midden in Nederland."
Hans Klok in het Griftpark in Utrecht
In de show is niet alleen Hans Klok te zien. Het heet dan ook 'Hans Klok & Friends'. Denk aan een jongleur en acrobaten. Klok zelf belooft te geven waar de mensen voor komen: "Ik ga doen wat mensen van mij verwachten, dus wapperende haren, omringd door mooie vrouwen en spectaculaire acts. Ik neem je mee in een soort reis om de wereld aan de hand van acts. Echt een totale belevenis."
Klok vertrok uit Vegas door de coronacrisis. Waar het hele entertainmentcircuit volledig op zijn gat ligt. Wat de toekomst brengt is daarom onzeker voor de illusionist. "Ik ben natuurlijk wel een reiziger, dus uiteindelijk kom ik wel weer in Las Vegas terecht. Voor mijn gevoel ben ik mijn hele leven al Sinterklaas-surprises te maken, dus daar ga ik nog wel even mee door."