Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

FC Utrecht speelt gelijk tegen Royal Antwerp FC

UTRECHT - In Antwerpen heeft FC Utrecht gelijk gespeeld tegen Royal Antwerp FC. In de vriendschappelijke wedstrijd vielen wel veel doelpunten, de stand eindigde op 2-2.

De aanvoerder van Royal Antwerp FC opende de score in de 48ste minuut en niet veel later volgde de 2-0. Dat was een penalty die werd benut door Guy Mbenza. Gyrano Kerk scoorde de aansluitingstreffer voor FC Utrecht en Othmane Boussaid schoot de bal de verre hoek in, en bracht de Utrechters zo op gelijke hoogte.


Het duel werd gespeeld op een veld naast het stadion van Royal Antwerp FC en was niet voor publiek toegankelijk. Het was een extra lange wedstrijd omdat er twee helften van 60 minuten werden gespeeld.

Op die manier konden de selectiespelers van beide clubs speelminuten maken in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen.Weer geen Elia


Net als eerder deze week tegen KV Mechelen was er geen speeltijd weggelegd voor Eljero Elia. De aanvaller zat zelfs niet bij de selectie. Trainer René Hake heeft gezegd dat de oud-international voorlopig niet in zijn plannen voorkomt. Elia reageerde cryptisch via Twitter.


Vorig seizoen vielen de prestaties van Elia ronduit tegen. Hij heeft nog een contract bij FC Utrecht tot het einde van het seizoen.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -