Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Stormloop op kaarten proefopening Ouwehands Dierenpark: weekend al uitverkocht

RHENEN - Er is veel belangstelling voor kaartjes voor de driedaagse proefopening van dierentuinen, waar onder meer Ouwehands Dierenpark in Rhenen aan meedoet.

De testdagen worden georganiseerd in samenwerking met het platform 'Testen voor Toegang' waar bezoekers vanaf 12 jaar zich 40 uur voorafgaand aan hun bezoek gratis kunnen laten testen. Bij een negatieve testuitslag en een geldig entreebewijs mag een bezoeker de dierentuin bezoeken.

Ouwehands is op 14, 15, 17 en 18 april open. De dierentuin in Rhenen start woensdag als eerste dierenpark met de proefopening en is daarna ook op donderdag, zaterdag en zondag geopend. De kaartjes voor het weekend zijn al uitverkocht. Woensdag zit bijna helemaal vol en ook voor donderdag zijn al tijdslots uitverkocht.


'Dubbel gevoel'


Directeur Robin de Lange is blij dat zijn dierentuin weer voor even open mag, maar het voelt ook dubbel. "We zijn bovenal blij dat we weer gasten mogen ontvangen, want daar doen we het voor. Maar je krijgt een hoop extra testen die je moet doen. Je wilt daarnaast een optimale beleving bieden. Dan is dit wel een gedoe om het voor elkaar te krijgen."

Volgens De Lange hebben dierentuinen allang bewezen dat zij veilig open kunnen. "We zijn er écht van overtuigd dat het kan. We zijn een park in de buitenlucht, we hebben overal outlets, maar helaas is er nu in Den Haag een andere keuze gemaakt, die moeten we dan respecteren. We hopen er in ieder geval een paar mooie dagen van te maken."

Ouwehands mag 2000 bezoekers per dag binnenlaten. Vanmiddag waren er nog een paar honderd tickets beschikbaar.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -