Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Politie arresteert 62 mensen voor illegaal feest in Utrecht

1/2
UTRECHT - De politie heeft vannacht in Utrecht een feest met zo'n 120 bezoekers beŽindigd. Acht organisatoren en 54 feestgangers die zich niet konden identificeren zijn aangehouden. 57 andere bezoekers kregen een bekeuring.

De illegale party met catering werd gehouden op bedrijventerrein Lageweide. De politie kreeg rond 23.00 uur in de gaten dat in een loods aan de Nautilusweg veel mensen bij elkaar waren en heeft de situatie een tijdje geobserveerd. "Er was een DJ, de muziek stond hard en er werd volop gedanst", vertelde politiewoordvoerder Martin de Wit vanmorgen op Radio M Utrecht.

Radio M Utrecht over illegaal feest in Utrechtse loods


Toen de politie het feest stillegde sloegen veel aanwezigen op de vlucht. Ze werden opgewacht door agenten die de loods al hadden omsingeld. Volgens de politie is er niet eentje ontkomen. Er zouden veel jongeren onder de 25 jaar onder feestgangers zijn en zelfs enkele 13-jarigen.

De bezoekers die direct een bekeuring hebben gekregen mochten daarna vertrekken. De feestgangers zonder ID-bewijs zijn in een bus meegenomen naar het arrestantencomplex in Houten. Het merendeel is vanmorgen, met een bekeuring op zak, alsnog naar huis gestuurd nadat familieleden of vrienden het benodigde paspoort of rijbewijs hadden laten zien.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -