Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

'Rondje Rotsoord' is in Utrecht wandelen met muziek

1/2
UTRECHT - Poppodium De Helling in Utrecht heeft samen met muziekplatform 3voor12 een audiotour gemaakt: Rondje Rotsoord. Op elf plekken geeft historicus en stadsgids Bart van Mierlo informatie over de geschiedenis van de plek.

Tijdens het wandelen kan er naar de afspeellijst worden geluisterd die uitsluitend bestaat uit hippe Utrechtse artiesten. "Wandelen heeft een wat stoffig imago", zegt initiatiefnemer LÚvi Smulders. "Maar bij ons zijn ze allemaal aan het wandelen geslagen, ook veel jonge mensen."

De start van de route is op het Ledig Erf. Verschillende tussenstops leiden de deelnemers vervolgens naar het einde van Rotsoord. Met een bocht keert de route terug richting de Helling. Al met al bestrijkt de route zo'n 2,3 kilometer.


Investeren in de relatie


Door de coronamaatregelen is het al een tijd stil in het poppodium. Om toch binding te houden met het publiek en de artiesten is de audiotour tot stand gekomen. "Het feit dat we zoveel positieve reacties krijgen, is bevredigend. Dat zorgt ervoor dat mensen ons weer weten te vinden als we straks opengaan", aldus LÚvi Smulders.

Er wordt al nagedacht over een tweede audiotour, maar LÚvi zelf is daar nog niet over uit: "Rotsoord is onze buurt. Als we nu nog een audiotour maken dan moeten we dat wel in een andere buurt gaan doen."

'Rondje Rotsoord' is wandelen met muziek


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -