Visscher wint dubbeltoernooi op Mallorca: 'We herpakten ons goed'

© Twitter Stéphanie Visscher
ELST - Stéphanie Visscher heeft vrijdag bij het ITF-tennistoernooi op Mallorca het dubbelspel gewonnen. De speelster uit Elst speelde met de Portugese Fransisca Jorge. In de finale waren ze te sterk voor het Italiaans/Russissche koppel Camilla Rosatello en Ekaterina Yashina.
We speelden erg goed en daardoor was het ook een spannende finale
Stephanie Visscher
De als eerste geplaatste Rosatello en Yashina wonnen de eerste set met 7-6. De tweede set ging met 6-3 naar Visscher en Jorge, waarna een super-tiebreak de beslissing moest brengen. Die ging met 10-2 naar het als derde geplaatste duo Visscher/Jorge.
"Het was echt een finale van hoog niveau. We speelden erg goed en daardoor was het ook een spannende finale. We kwamen dik achter, maar sleepten er een tiebreak uit. We herpakten ons heel goed daarna, en de supertiebreak ging zonder problemen onze kant op", blikt Visscher terug.
"Het was voor de eerste keer samen met Fransisca Jorge, en het was meteen raak. Dat is super leuk. De communicatie op het veld was direct goed. Ik kende haar al van de tour, maar we hadden nog nooit samen gedubbeld", zegt de Elstse. Komende week speelt Visscher een toernooi in Villena, Spanje. Daarna volgen twee trainingsweken.