Thuisnederlaag Jong FC Utrecht tegen Jong Ajax

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft de thuiswedstrijd in de eerste divisie tegen Jong Ajax verloren. Op sportpark Zoudenbalch waren de Amsterdamse beloften met 2-1 te sterk.
Brian Brobbey, zondag nog invaller in de hoofdmacht tijdens de klassieker tegen Feyenoord, bracht Jong Ajax al na twee minuten op 1-0. Vlak voor rust zorgde een eigen doelpunt van Christopher Mamengi voor de 2-0. Pas in de blessuretijd deed Jong FC Utrecht iets terug. Tim Pieters maakte de 2-1.
In de stand passeert Jong Ajax Jong FC Utrecht en staat nu elfde, met 26 punten uit twintig wedstrijden. Jong FC Utrecht is met een punt minder twaalfde. Zondag speelt de ploeg van trainer Ab Plugboer uit tegen nummer tien Roda JC, dat evenveel punten heeft als Jong Ajax.