Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Kickbokser geopereerd na tragisch ongeluk A2, vrachtwagenchauffeur blijft verdachte

1/2
UTRECHT - Kickbokskampioen Robin van Roosmalen (31) wordt vandaag geopereerd. Hij heeft volgens zijn trainer breuken opgelopen door het ongeluk op de A2 bij Nieuwegein, waarbij gistermiddag zijn zus Melissa (29) omkwam. Vader William van Roosmalen heeft op Facebook gereageerd op de tragische gebeurtenissen.Robin van Roosmalen stond samen met zijn zus met autopech op de vluchtstrook toen ze werden aangereden door een vrachtwagen. Even daarvoor hadden ze nog op Instagram stories gezet dat ze panne hadden. Dit bericht is later verwijderd.

De vrachtwagenchauffeur is na het ongeluk aangehouden. De 43-jarige man uit Utrecht mocht na verhoor naar huis, maar blijft verdachte in het onderzoek. De vrachtwagen was van de Technische Unie, een groothandel in technische installatiematerialen. "Het is een vreselijk incident. We leven mee met de naasten van de slachtoffers", zegt een woordvoerder. "De betrokken chauffeur is een uitzendkracht die al langer voor ons werkt. Ook voor hem is het een vreselijke gebeurtenis. Hij is tot gisteravond verhoord, maar verder weten wij nog niets. We zullen uiteraard meewerken aan het onderzoek."

Het opsporingsteam Verkeer van de politie onderzoekt wat er is gebeurd en heeft inmiddels met verschillende getuigen gesproken. Er wordt nog wel gezocht naar mensen die het ongeluk echt hebben zien gebeuren en naar weggebruikers die dashcambeelden hebben van het incident.

De aangereden auto op de A2


In de vechtsportwereld is geschokt gereageerd. Robin van Roosmalen is een grote naam. Hij werd in twee verschillende klassen wereldkampioen bij kickboksbond Glory. Op sociale media zijn tal van steunbetuigingen te lezen.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -