Puntensparende Adrie ontroerd omdat ze iets terug kan doen

MONTFOORT - Ze behoeft eigenlijk geen introductie meer, Adrie uit Montfoort. Aan het begin van de actie 'Samen voor Elkaar' vroeg ze om DE punten. Niet voor zichzelf, maar voor anderen. Adrie gaat het alleen om het tijdverdrijf. Lekker knippen, tellen en bundelen in tijden dat ze niet naar buiten kan vanwege haar broze gezondheid en het risico corona op te lopen.

Postzakken vol

En wat ís er veel gehoor gegeven aan haar oproep. Postzakken vol bracht Margreet tot grote vreugde van Adrie naar Montfoort. En nu mag er een nieuw hoofdstuk aan het knip-avontuur toegevoegd worden: er melden zich instellingen die graag iets zouden willen kopen van de punten van Adrie.
Adrie is dankbaar én helpt een hospice in Utrecht
Het ontroert Adrie zichtbaar: "Ik vind dit zo fijn. Mensen maken mij blij door mij hun punten te sturen, maar nu kan ik ook weer de mensen van het hospice blij maken. Dat ik dat mag dóen, och och och." Ze voegt eraan toe dat mensen zich toch vooral moeten melden als ze ook iets nodig hebben.
De volgende postzak staat alweer klaar. Wilt u daar nog punten bij doen, stuurt u ze dan - zonder postzegel - naar:

RTV Utrecht
DE-punten voor Adrie
Antwoordnummer 57014
3507 VB UTRECHT

Heeft u vragen over de actie of kent u een plek waar de punten van Adrie hard nodig zijn, dan kunt u mailen naar samen@rtvutrecht.nl