Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Film Festival sober van start bij Kinepolis Jaarbeurs

1/5
UTRECHT - Totaal anders dan anders is vanavond de veertigste editie van het Nederlands Film Festival (NFF) van start gegaan. Uiteraard is het feest een stuk minder groot vanwege corona. Traditiegetrouw begint het NFF met een rode-loper-sessie vol spektakel bij de Stadsschouwburg, maar vanavond was slechts een ingetogen feestje bij de Kinepolis-bioscoop bij de Jaarbeurs.

De openingsfilm is dit jaar Buladó, een familiedrama dat zich afspeelt op Curaçao. Enkele acteurs uit die film lieten zich vanavond zien op de rode loper. Er was ook nog een handjevol genodigden om de première bij te wonen. Maar zo'n drukte als normaal was het zeker niet.

En dat blijft de komende week zo. Vanwege corona is het grootste deel van het festival thuis online te volgen. Ook is bij de Pathé-bioscoop in Leidsche Rijn een drive-in-bioscoop gemaakt.

Verslaggever Anne-Marie Verhagen nam een kijkje bij de rode loper.
 Acteur Everon Jackson Hooi, bekend van GTST, speelt in Buladó. Acteur Everon Jackson Hooi, bekend van GTST, speelt in Buladó. | Foto: Fotostudio Red Green Blue Acteurs Felix de Rooy en Tiara Richards. Acteurs Felix de Rooy en Tiara Richards. | Foto: Fotostudio Red Green Blue Slechts een handjevol acteurs en actrices liet zich vanavond zien op de rode loper. Slechts een handjevol acteurs en actrices liet zich vanavond zien op de rode loper. | Foto: Fotostudio Red Green BlueReageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -