Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Chantal Janzen, Maan en andere BN'ers bezoeken kankerpatiëntjes in Utrecht

UTRECHT - De jonge kankerpatiënten in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht zijn gisteren verrast door de beroemde ambassadeurs van de kankerkliniek. Chantal Janzen, Maan, Sunnery James & Ryan Marciano en Robert Doornbos kwamen de kinderen een hart onder de riem steken.

De dag stond in het teken van #SHINEGOLD, de internationale bewustwordingscampagne voor kinderkanker. Wereldwijd wordt er extra aandacht geschonken aan kinderkanker. Voor deze gelegenheid was het Máxima Centrum in Utrecht dan ook een nacht goud uitgelicht.

Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen aan deze ziekte. "Voor deze kinderen nemen hun dromen over de toekomst soms even een andere wending, worden onderbroken of zelfs verbrijzeld", aldus Prinses Máxima Centrum.

In het filmpje 'Durf te dromen...' vertellen Luke (17), Yuna (14), Jitte (12) en Jula (7) over hoe zij hun (gouden) toekomst zien. Alle vier hebben ze kinderkanker, maar toch zien ze op hun eigen manier de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -