zwaargewond is geraakt, is volgens de politie mogelijk opzet in het spel." /> zwaargewond is geraakt, is volgens de politie mogelijk opzet in het spel. (Foto: Persbureau Heitink / Luke Beens)" /> zwaargewond is geraakt, is volgens de politie mogelijk opzet in het spel." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Slachtoffer ongeluk Renswoude in levensgevaar, mogelijk opzet in het spel

RENSWOUDE - Bij een ongeluk waarbij een vrouw in Renswoude zwaargewond is geraakt, is volgens de politie mogelijk opzet in het spel. Er wordt nog gezocht naar betrokkenen en getuigen. Het slachtoffer, een 41-jarige vrouw uit Veenendaal, ligt in het ziekenhuis en is nog steeds in levensgevaar.

De politie zegt dringend op zoek te zijn naar mensen die meer weten van het ongeluk. Dat gebeurde zaterdagavond rond 19:45 uur aan de Utrechtseweg. "Er zijn aanwijzingen dat er andere mensen betroken waren bij de val van de fietsster, die mogelijk opzettelijk hebben gehandeld", aldus de politie.

Er wordt vooral gezocht naar vier mensen die op twee scooters reden. Na het ongeval werd een oproep gedaan via Burgernet om de vier te vinden, zonder succes. "Iedereen die meer informatie heeft over de gebeurtenissen van zaterdagavond wordt met klem verzocht zich te melden bij de politie."


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -