Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Ekoplaza Utrecht sluit: 'Corona bracht het in een versnelling'

UTRECHT - De Ekoplaza op de Utrechtse Zadelstraat gaat sluiten. Volgens bedrijfsleider Jitse Rijkeboer ging het al langere tijd niet goed, maar heeft het coronavirus het proces wel in een versnelling gebracht.

De kleine winkel in de binnenstad stond al te koop, maar nu is het helemaal rustig op straat. "We moesten het hebben van mensen die een rondje liepen en een kleine boodschap deden. Voor corona was het rond het middaguur, druk op straat. Nu is dat wel anders."

ANDERE VESTIGING

Het personeel hoeft zich geen zorgen te maken over hun baan. Ze worden overgeplaatst naar één van de andere vestigingen. De biologische winkel heeft onder meer nog filialen aan de Twijnstraat, Amsterdamsestraatweg en de Nachtegaalstraat.

De winkel aan de Zadelstraat sluit na volgend weekend definitief de deuren. Wat er nu in het pand aan de gaat komen is nog niet bekend.

De Ekoplaza aan de Zadelstraat is niet de enige winkel die mede door de coronacrisis de deuren sluit. Gisteren werd bekend dat restaurant Instock in de Utrechtse wijk Lombok sluit. Het restaurant zegt het financieel niet te kunnen bolwerken in de 'anderhalvemetersamenleving'.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -