Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Verdachten drugsnetwerk Utrecht blijven vastzitten

UTRECHT - Drie verdachten van drugsdealen in de Utrechtse wijk Hoograven blijven nog zeker drie maanden in de cel. Het Openbaar Ministerie maakte vanmiddag bekend dat hun voorarrest met negentig dagen is verlengd. Hun rechtszaak zal waarschijnlijk op 9 juni worden behandeld.

De mannen werden begin deze maand gearresteerd bij een politieonderzoek naar een dealernetwerk. Op 3 maart werd in Hoograven een 25-jarige man uit Breukelen opgepakt. Hij zou de spin in het web zijn. In de dagen erna hield de politie nog verdachten van 22, 24 en 27 jaar uit Utrecht aangehouden. In huizen in Utrecht, Breukelen en Soest werden harddrugs, geld, middelen om drugs te versnijden en dure merkkleding gevonden.

De politie ziet drugs, met name de handel in coca´ne, als een probleem in Midden-Nederland. Het verwerken en dealen gaat gepaard met geweld, bedreigingen, witwassen en een onderwereld die legale organisaties en bedrijven misbruikt. Criminelen ronselen volgens de politie jongeren om ze in te zetten voor zware misdrijven.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -