Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Camera RTV Utrecht gestolen na herdenking tramaanslag

UTRECHT - Na de herdenking van de aanslag op het 24 Oktoberplein is een van de camera's van RTV Utrecht gestolen. Het apparaat is inmiddels weer terecht, maar de daders zijn nog niet gepakt.

Toen de verslaggever en de cameraman vanmiddag klaar waren met de registratie van de herdenking liepen ze terug naar hun auto. In een onbewaakt moment wist een man die voorbij liep hun camera te pakken. Hij stapte in een auto die langsreed en de twee dieven gingen ervandoor.

De politie heeft de camera later teruggevonden in een prullenbak in de wijk Kanaleneiland, die naast het 24 Oktoberplein ligt. Vermoedelijk hebben de daders de camera daar neergelegd in de hoop 'm later op te kunnen halen.

De daders zijn nog niet gevonden. Wel heeft de RTV Utrecht-verslaggever met zijn telefoon een filmpje van hun auto gemaakt. Die beelden zijn overhandigd aan de politie.

Bij de tramaanslag precies een jaar geleden werd een Duitse journalist slachtoffer van een auto-inbraak. Twee daders namen een laptop, iPad en accu's mee uit zijn wagen.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -