Kampong-vrouwen gelijk tegen Oranje-Rood

Renée van Laarhoven
Renée van Laarhoven © Orange Pictures
UTRECHT - De hockeyvrouwen van Kampong zijn er niet in geslaagd het gat richting de play-offs te verkleinen. De Utrechtse ploeg speelde thuis met 2-2 gelijk tegen Oranje-Rood, waardoor het gat zeven punten blijft, met nog zes duels te gaan.
Oranje-Rood kwam na 27 minuten op 0-1. Dat was ook de ruststand. Drie minuten na de pauze schoot Renée van Laarhoven Kampong uit een strafcorner langszij.
In de 52e minuut bracht Manuela Urroz de ploeg uit Eindhoven opnieuw op voorsprong. Dit keer duurde het feestje voor Oranje-Rood maar een minuut. Margot Zuidhof bepaalde de eindstand op 2-2.
Oranje-Rood is vierde in de Hoofdklasse met 31 punten uit 16 duels. Kampong is zesde met 24 punten. Zondag spelen de Utrechtse vrouwen opnieuw een thuiswedstrijd. Dan is nummer zeven Pinoké de tegenstander.