GVVV dankt zege aan basisklant De Graaf: 'Op de bank met drie punten ben ik ook blij'

© Orange Pictures
VEENENDAAL - GVVV'er Jeremy de Graaf kan zich alvast voorbereiden op een basisplaats volgende week. Trainer Niek Oosterlee zag de aanvaller zaterdag de stand van een 1-0 achterstand naar een 2-1 voorsprong doen veranderen tegen Noordwijk.
Ik hoop dat dit hem helpt de komende weken
Niek Oosterlee
De wedstrijd werd door GVVV uiteindelijk met 1-3 gewonnen. "Dit was wel een verdiende winst", sprak trainer Niek Oosterlee na afloop. De oefenmeester was lichtelijk opgelucht. "De druk is er nog steeds, maar dit helpt wel. Het enige wat vandaag telde was een overwinning."
Niek Oosterlee was blij voor het team, maar speciaal voor De Graaf

BASISKLANT DE GRAAF

"Fantastisch dat hij ze maakt", sprak Oosterlee over de twee doelpunten van De Graaf. De aanvaller scoorde dit seizoen nog niet aan de lopende band. In twintig duels kwam hij slechts drie keer tot scoren. "Ik hoop dat dit hem helpt de komende weken. Ik laat hem in ieder geval staan, die kan je voor volgende week alvast opschrijven."
Als ik op de bank zit en we pakken drie punten ben ik ook blij
Jeremy de Graaf
De Graaf kreeg de uitspraken van zijn trainer ook te horen, maar was daar redelijk nuchter onder. "We hebben nog een trainingsweek voor de boeg, dus laten we dat eerst maar afwachten", aldus de aanvaller die tegen Noordwijk weer eens in de basis mocht beginnen. "Als ik op de bank zit en we pakken drie punten ben ik ook blij, dit is natuurlijk extra lekker voor mij. Ik had twee maanden geen basisplaats, nu mocht ik starten en scoor ik twee keer."

DOELPUNTEN

"De eerste was een typische De Graaf goal", aldus de goaltjesdief. "Mulder had mij niet eens gezien en geeft hem blind en weet dat ik hem binnen kan prikken." Bij de tweede goal profiteerde De Graaf van de rebound. "Ik schrok er zelf van", besluit de doelpuntenmaker met een lach.
De Graaf vergrote zaterdag zijn doelpuntentotaal van drie naar vijf