Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

'Schietincident Everdingen in woning agent'

1/4
EVERDINGEN - In Everdingen is vanmiddag een schietincident geweest in een huis aan de Prins Bernhardstraat, meldt de politie. De politie was massaal en zwaarbewapend aanwezig. In het huis wonen volgens meerdere bronnen een politieagent en zijn vrouw.

Over eventuele slachtoffers is nog niks bekend. Wel hebben getuigen een ambulance onder politiebegeleiding met spoed naar het ziekenhuis zien gegaan.

Verslaggever Kees Hoogendijk was vanmiddag in de woonwijk. Ook hij hoorde dat in het huis een agent zou wonen.


Omwonenden vertelden ook dat de vrouw van de man een kapperszaak in Vianen had. De zaak zou al een tijdje gesloten zijn, maar voor het pand aan de Voorstraat liggen bloemen en brandt een kaars.

De tekst gaat onder de foto verder.

 Bloemen bij de kapper in Vianen. Bloemen bij de kapper in Vianen. | Foto: RTV Utrecht

Voor de deur van het huis staat een witte tent. Onduidelijk is of er nog iemand in de woning aanwezig is.


De politie zou al vanaf 12.00 uur bij de woning aanwezig zijn geweest. Een buurtbewoner zag dat de politie toen al met een koevoet probeerde de deur te openen. Toen dat niet lukte zouden ze met een stormram naar binnen zijn gegaan. Buurtbewoners hoorden iemand roepen: "Hij heeft zich nog niet overgegeven."


Het huis ligt vlakbij basisschool De Regenboog, aan de Graaf Florisstraat. Het incident was aan de Prins Bernhardlaan. Het incident was aan de Prins Bernhardlaan. | Foto: Koen Laureij

 Schietincident in Everdingen. Schietincident in Everdingen. | Foto: RTV Utrecht


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -