moeten afblazen." /> moeten afblazen. (Foto: Koen Koning)" /> moeten afblazen." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Verbindingsweg tussen A12 en A27 dicht vanwege omgevallen bomen

1/2
UTRECHT - Het slechte weer veroorzaakt zondag niet alleen overlast voor carnavalsvierders die hun optochten moeten afblazen. Ook automobilisten in de buurt van Utrecht hebben er last van. Zo moest de verbindingsweg tussen de A12 en de A27 richting Hilversum zondag enige tijd dicht vanwege omgevallen bomen.

Rijkswaterstaat meldde rond 11.30 uur dat de weg bij knooppunt Lunetten dicht is. Automobilisten moeten keren bij Hoograven tot de bomen in stukken zijn gezaagd en afgevoerd.

Het KNMI in De Bilt waarschuwt dat er op zondag windstoten van meer dan 75 kilometer per uur kunnen plaatsvinden. Het weerinstituut schat in dat dit tot ongeveer 15.00 uur het geval zal zijn.


Door heel de regio komen zondag meldingen binnen van stormschade. Zo moest de brandweer in onder meer Veenendaal, Utrecht, Maarssen, Leerdam en Mijdrecht om die reden uitrukken.

 Stormschade op de Marco Pololaan in Utrecht Stormschade op de Marco Pololaan in Utrecht | Foto: Imdat Yildizhan


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -