Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Politie Utrecht pakt inbrekers en lost in één keer twee inbraken op

UTRECHT - De politie in Utrecht heeft in de wijk Oog in Al vannacht twee inbrekers opgepakt. Volgens de wijkagent hebben ze daarmee mogelijk twee inbraken in n keer opgelost. De twee sloegen eerder op de avond ook al toe in Lunetten.

Aan het begin van de avond meldde een oplettende buurtbewoner van Oog in Al dat er twee mannen in de tuin van de buren stonden en daarna via een raam naar binnen gingen. Toen de politie ter plekke kwam stonden ze al weer buiten in de steeg achter het huis en zetten ze het direct op een lopen.

De inbrekers stoven ieder een kant op, met ieder een paar agenten achter zich aan. Na een behoorlijke achtervolging te voet door de wijk kwamen ze elkaar weer tegen in dezelfde straat, met de politie op de hielen. "Als ratten in de val", aldus de wijkagent. Ze konden zo makkelijk ingesloten en aangehouden worden.

De buit en hun inbrekerswerktuigen hadden ze nog bij zich en in hun auto werden onder meer laptops van een eerdere inbraak in Lunetten gevonden. De wijkagent schrijft op Instagram dat beide heren vandaag een en ander uit te leggen hebben aan de recherche.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -