Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Even terug naar 'die goede oude studententijd' met Stukafest

1/2
UTRECHT - Even weer terug naar die goede oude studententijd? Dan kun je vanavond goed terecht bij Stukafest Utrecht. Twintig studentenkamers zijn dan het decor van verschillende muziek-, dans-, cabaret-, theater- en spoken word-optredens.

Stonden er vorig jaar nog bekende Utrechtse namen als Aafke Romeijn en Spinvis op het programma, dit jaar is de line-up van het studentenkamerfestival voor de meeste bezoekers waarschijnlijk iets minder bekend, erkent ook woordvoerder Marthe den Hond van Stukafest. "Spinvis is misschien wel de meest bekende naam die we afgelopen jaren in de line-up hebben gehad. Eigenlijk wilden we hem dit jaar niet opnieuw boeken. Niet omdat we hem niet leuk vinden, natuurlijk, maar om het iets meer een verrassing te houden. Met minder bekende artiesten leer je juist weer nieuwe dingen kennen."

Tijdens Stukafest worden twintig studentenkamers in de Utrechtse binnenstad omgetoverd tot een podium. Bezoekers kunnen hun eigen programma samenstellen van in totaal drie acts. Daarna is er nog een afsluitend feest in poppodium EKKO: Stukanacht.

Hoewel Stukafest wordt gemaakt door studenten en studentenkamers het podium zijn, is het festival niet alleen bedoeld voor studenten. "De gemiddelde leeftijd is juist iets ouder, rond de 25 jaar. Het is dus zeker voor net-werkenden en volwassenen hartstikke leuk", vertelt Den Hond. "Dan kunnen ze even terugblikken hoe het ook alweer was, die studententijd."

Bezoekers kunnen via de website van Stukafest tickets kopen voor het evenement. Ze kunnen kiezen voor een kaart voor één voorstelling, drie voorstellingen, of een passe-partout (drie voorstellingen en het eindfeest). Op het Facebookevent is meer informatie te vinden over Stukafest.

Studentenkamerfestival Stukafest


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -