FC Utrecht met uitverkocht uitvak naar bekerduel bij Go Ahead Eagles

© fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Utrecht heeft in één ochtend het uitvak voor de bekerwedstrijd bij Go Ahead Eagles uitverkocht. Er gaan volgende week donderdag 450 Utrecht-fans mee naar het duel in de kwartfinale.
Woensdagochtend om 10.00 uur opende de kaartverkoop voor Gouden Seizoenskaarthouders van FC Utrecht. Ruim drie uur later waren alle kaarten van tafel. De supporters zijn verplicht om met een buscombi naar Deventer te reizen.
De kwartfinale in de beker wordt donderdag 13 februari om 18.30 uur gespeeld in De Adelaarshorst, op het veld van de Eerste Divisie-club. De winnaar speelt in de halve finale een thuiswedstrijd tegen Vitesse of Ajax.
AJAX-THUIS UITVERKOCHT
Komend weekend speelt FC Utrecht ook al een uitverkochte wedstrijd. Alle tickets voor het thuisduel in de Eredivisie tegen koploper Ajax (zondag om 12.15 uur) zijn al over de toonbank gegaan.
De wedstrijden van FC Utrecht tegen Ajax (zondag a.s. om 12.15 uur) en Go Ahead Eagles (donderdag 13 februari om 18.30 uur) zijn live te beluisteren in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.