Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Politie zoekt identiteit dode man bij station Vaartsche Rijn

UTRECHT - Afgelopen zaterdag kwam een man om het leven na een aanrijding met een trein bij station Vaartsche Rijn in Utrecht. De identiteit van het slachtoffer is nog altijd onbekend.

De man werd zaterdagavond rond 20.00 uur aangereden door een trein. Na onderzoek werd al snel vastgesteld dat er geen sprake was een misdrijf. De recherche weet alleen nog niet wie de man is. Hij had geen spullen bij zich en was door de aanrijding niet meer herkenbaar.

De politie hoopt dat iemand hem herkent aan bijvoorbeeld de kleding die hij droeg of de tatoeages die hij had. Hij was tussen de 20 en 40 jaar oud, blank, met gemillimeterd haar. Hij had een grote piercing in zijn linkeroor en grote gaten in zijn oorlellen, vermoedelijk afkomstig van zogenaamde tubes.

Verder had hij op zijn rechteronderarm tatoeages in de vorm van zwarte banden.Op zijn linkerschouderblad zat ook een tatoeage, een zogenaamde prisma. De man droeg die avond een jas met drie horizontale banen in de kleuren, rood, wit blauw. Hieronder droeg hij een tweede jas, die lichtblauw van kleur was. Ook droeg hij een paar kisten van het merk Dr.Martens.

Op de site van de politie staan meer foto's.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad