(1-2 na verlenging).Gedurende 120 minuten was zeer luid getoeter te horen tijdens de uitzending op Fox Sports." /> (1-2 na verlenging).Gedurende 120 minuten was zeer luid getoeter te horen tijdens de uitzending op Fox Sports. (Foto: @toeterjan)" /> (1-2 na verlenging).Gedurende 120 minuten was zeer luid getoeter te horen tijdens de uitzending op Fox Sports." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

'Irritante' toeteraar Man of the Match bij bekerduel FC Utrecht

UTRECHT - Niet een speler maar een toeschouwer was gisteravond trending tijdens de bekerwedstrijd FC Eindhoven-FC Utrecht (1-2 na verlenging).

Gedurende 120 minuten was zeer luid getoeter te horen tijdens de uitzending op Fox Sports. Het bleek het werk van Jan alias Toeterjan. Hij is een bekende supporter van FC Eindhoven en schuift zijn voorliefde voor de toeter niet onder stoelen of banken.

Voorafgaand aan de wedstrijd liet hij op Twitter al weten dat hij zich niet stil zou gaan houden...


Luister zelf maar...Veel tv-kijkers bleken moeite te hebben met het getoeter.Al waren er ook zat mensen die het opnamen voor de Eindhoven-fan...En deze Twitteraar zag vooral kansen voor Fox Sports...


Gelukkig was er ook de nodige duiding.


Soms was de kritiek op Toeterjan wel erg overdreven...


Toeterjan heeft in ieder geval een mooie avond gehad, ondanks de nederlaag.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -