Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Van den Brom: 'Het was met hangen en wurgen'

1/4
UTRECHT - 'Met hangen en wurgen', zo beschrijft John van den Brom de overwinning van zijn FC Utrecht op FC Eindhoven. "We kunnen goed voetballen, maar ik heb daar zo weinig van gezien vanavond", bekent de trainer, "Dat baart me zorgen."

FC Utrecht stelde hevig teleur in Eindhoven tegen de nummer 13 van de Keuken Kampioen Divisie. Het knokte zich terug van een 1-0 achterstand en won na verlenging met 2-1, maar had daar wel hulp van de paal en lat voor nodig. Veel spelers zakten door de ondergrens.

John van den Brom: "Dit baart me zorgen"


En dat terwijl de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle vrijdag (3-3) ook al geen succes was. "We winnen met kunst en vliegwerk. Lichtpuntje was dat toen we eenmaal voorstonden we dit keer niet verzaakten, zoals vrijdag tegen Zwolle." geeft Van den Brom er een positieve twist aan, "Maar voor de rest was het gewoon heel slecht."

Kristoffer Peterson: "Ik was er eigenlijk nog helemaal niet klaar voor"


INVALLERS REDDEN FC UTRECHT

Kristoffer Peterson ging ervanuit dat hij vrijdag zijn rentree zou maken voor FC Utrecht. Hij kwam maandagmiddag binnenwaaien als huurling van Swansea. Noodgedwongen viel hij tegen Eindhoven al in. Wat de Zweed liet zien was veelbelovend. "Peterson was geweldig. Het was een risico om hem in te brengen. Hij heeft amper nog getraind. Maar hij bereidt de gelijkmaker van Issah Abass op fantastische wijze voor, dus hij kan terugkijken op een geweldige rentree." Een andere invaller, Jean-Christophe Bahebeck maakte de 1-2.

Mark van der Maarel: "Goal was mijn schuld, niet van Jeroen Zoet"


Willem Janssen viel geblesseerd uit. De aanvoerder kwam na een luchtduel verkeerd terecht en ging op het kunstgras door zijn knie. "Ook weer zorgen voor vrijdag. Nu valt Willem weer geblesseerd uit. We moet maar even afwachten wat dat gaat brengen. Het zag er in ieder geval niet goed uit", reageerde Van den Brom.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -