Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Vrouw nog in kritieke toestand na ernstig ongeluk Nieuwjaarsdag, specifieke getuige gezocht

UTRECHT - De politie zoekt getuigen van een ernstig ongeluk in Utrecht op Nieuwjaarsdag. Op 't Goyplein raakte een vrouw levensgevaarlijk gewond toen ze met haar snorfiets ten val kwam. Over de toedracht van het ongeluk is niets bekend. De vrouw ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Er wordt gezocht naar een specifieke getuige. Uit onderzoek van de politie blijkt dat op of rond het moment dat het ongeluk gebeurde een auto op de afrit van de Waterlinieweg richting 't Goyplein reed. De wagen kwam vanuit de richting van stadion Galgenwaard. De politie wil graag de inzittende(n) van de auto spreken, omdat ze mogelijk iets gezien hebben.

Het slachtoffer werd door omstanders gevonden na het ongeluk. Ze bleek ernstig gewond te zijn. De mensen die haar vonden hebben eerste hulp verleend en de hulpdiensten gebeld. Daarna is de vrouw in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze nog steeds.

Ook andere getuigen die meer kunnen vertellen over wat er is gebeurd in de ochtend van Nieuwjaarsdag zijn welkom. De politie hoopt dat deze mensen contact opnemen via 0900-8844.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -