Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Utrechtse Pietje Tomassen megahit op YouTube

1/2
UTRECHT - Een bijzondere prestatie van de Utrechtse Pietje Tomassen. De zanger, die nog maar 10 jaar oud is, eindigde als tweede in de lijst van beste bekeken YouTube-filmpjes van Nederland. Zijn auditie bij Holland's Got Talent is inmiddels bijna 3,5 miljoen keer bekeken via de videosite.

Ondanks dat Pietje zingt in de auditievideo, is hij tweede geworden in een lijst met niet-muziekfilmpjes, mede omdat hij zo grappig is. Pietje moest het filmpje Jachtseizoen van StukTV voor zich laten. Wel doet hij het beter dan Enzo Knol. Die staat op de derde plek met een filmpje over een inbraak in zijn huis in Zeist.

In het RTL-programma Holland's got Talent zong Pietje zijn eigen nummer, Mijn droom. Daarmee gooide hij hoge ogen bij de jury en bij de kijkers van het programma. Toch won hij het programma net niet.

Pietje wordt ook wel de nieuwe Jan Smit genoemd en dat is ook zijn grote voorbeeld, vertelde hij eerder bij RTV Utrecht. De Volendamse zanger timmerde net als Pietje al op jonge leeftijd aan de weg. Pietjes grote droom is ook om volkszanger te worden.

Kijk hier het optreden van Pietje in UVandaag terug:

Pietje Tomassen was te gast in UVandaag


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -