Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Twee nieuwe aanhoudingen in moordzaak Derk Wiersum

1/2
UTRECHT/VIANEN - In het onderzoek naar de moord op advocaat Derk Wiersum zijn twee nieuwe arrestaties verricht. Dat werd bekend in het programma Opsporing Verzocht.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn ze opgepakt voor heling van een van de auto's die bij de moord gebruikt is. Van een andere wagen, een Volkswagen Transporter, zoekt de politie de oorzaak van een lekke band. Door die lekke band kon de auto vermoedelijk niet worden gebruikt bij de moord op Wiersum.

 De band van linkervoorwiel is lek, de politie wil weten hoe dat is gebeurd. De band van linkervoorwiel is lek, de politie wil weten hoe dat is gebeurd. | Foto: Opsporing Verzocht

Wiersum was de advocaat van Nabil B. uit Utrecht. Hij is de kroongetuige in het liquidatieproces waarin de internationaal gezochte crimineel Ridouan Taghi uit Vianen wordt gezocht. De advocaat werd op 18 september doodgeschoten voor zijn woning.

Recent werd er al een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de moord. De politie zei toen al dat er meer verdachten bij de moord betrokken zijn. Wanneer de twee nieuwe arrestaties zijn verricht en waar zij precies van worden verdacht, heeft de politie nog niet bekendgemaakt.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -