Vermakelijk gelijkspel Kampong tegen Bloemendaal

© RTV Utrecht / Floris Mulder
UTRECHT - De topper in de Hoofdklasse tussen Kampong en Bloemendaal is geëindigd in een gelijkspel. Het vermakelijke duel in Utrecht eindigde in 2-2.
Kampong kwam na iets minder dan 20 minuten spelen op 1-0 voorsprong. Het was Jasper Luijkx, die lang kampte met blessuretijd, die de 1-0 op het scorebord zette. Kampong leverde tegen de regerend kampioen, de Utrechters verloren afgelopen seizoen de finale om het landskampioenschap van Bloemendaal, goed spel af. Echter kwam Bloemendaal in de 33e minuut via Martijn van Grimbergen op 1-1.
Vlak voor het einde van het derde kwart pakte Bloemendaal de voorsprong. Roel Bovendeert zorgde voor de 1-2 voorsprong. Lang stond de voorsprong van Bloemendaal niet op het scorebord. Terrance Pieters zorgde in de 56e minuut voor de 2-2 namens Kampong.
18' Jasper Luijkx [1-0]
33' Martijn van Grimbergen [1-1]
52' Roel Bovendeert [1-2]
56' Terrance Pieters [2-2]
Na drie duels gaat Kampong samen met Bloemendaal en HGC aan de leiding in de Hoofdklasse.