Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Blunderende Caloh Wagoh-president zorgt voor vijf nieuwe aanhoudingen

UTRECHT - Justitie heeft nieuw bewijs tegen Caloh Wagoh dankzij een blunder van de president van de criminele motorclub. Dat schrijft het AD. Delano R. (Keylow) maakte screenshots van versleutelde gesprekken waarin opdracht werd gegeven tot liquidaties en bewaarde die op zijn laptop en externe harde schijven. Dat bevestigen bronnen die bij het onderzoek zijn betrokken.

De screenshots versterken de verdenking dat de top van de motorclub verantwoordelijk is voor tal van liquidaties in de onderwereld. Doordat de recherche de berichten kon lezen, zijn recent vijf nieuwe verdachten aangehouden die worden verdacht van het uitlokken en voorbereiden van liquidaties. De recherche ontdekte de screenshots toen het de laptop en de harde schijven van president Keylow wist te openen.

Caloh Wagoh kwam afgelopen tijd veel in het nieuws omdat leden in verband worden gebracht met criminele activiteiten. Zo worden vier verdachten in verband gebracht met meerdere liquidaties, waaronder die van Jar Wessels op station Breukelen. Vier leden van de motorclub worden ook verdacht van de beschieting van een huis in Doorn met een automatisch wapen in 2017.

Kopstukken van Caloh Wagoh zijn Greg R. uit Mijdrecht en Delano R. uit Den Haag. Zij konden worden opgepakt op basis van verklaringen van kroongetuige Tony de G. Volgens het OM fungeerden de twee als "moordmakelaars" waar je een "moord op bestelling" kon regelen.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -