Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Woning tijdelijk onbewoonbaar in Utrecht na kleine brand

1/1
UTRECHT - Een brandje in de Utrechtse wijk Overvecht heeft ervoor gezorgd dat een woning tijdelijk onbewoonbaar is geworden. En bewoner moest na het inademen van rook naar het ziekenhuis.

De brand in het huis aan de Fenny de Soet-Ten Boschdreef in de wijk Overvecht werd rond middernacht ontdekt. De vlammen waren snel onder controle, vermoedelijk was er kortsluiting ontstaan in de vaatwasser.

Bij het brandje kwam nogal wat rook vrij en die werd ook door de bewoners ingeademd. En van hen moest ter controle naar het ziekenhuis. Twee katten hadden ook last van de giftige dampen en zijn door de dierenambulance behandeld en meegenomen. Na de brand kon er niet in de woning worden geslapen. De bewoners zijn ergens anders opgevangen.

Woning tijdelijk onbewoonbaar in Utrecht na kleine brand


 De brand in de wijk Overvecht was snel onder controle De brand in de wijk Overvecht was snel onder controle | Foto: 112mediautrecht

 Twee katten hadden rook ingeademd en zijn door de Dierenambulance geholpen Twee katten hadden rook ingeademd en zijn door de Dierenambulance geholpen | Foto: 112mediautrecht


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad