Doek valt voor FC Utrecht in Europa al na twee wedstrijden

© fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Utrecht is na een pover duel met HSK Zrinjski al weer klaar in Europa.
Zrinjski - FC Utrecht in 57 seconden
Na de 1-1 vorige week in Galgenwaard, stond het in het Bosnische Mostar na 90 minuten opnieuw 1-1. In de verlenging besliste Stanisa Mandic na geblunder van Willem Janssen en doelman David Jensen de wedstrijd: 2-1.
Sean Klaiber: "Hier zijn geen excuses voor"
FC Utrecht had kort voor rust de leiding genomen dankzij een doelpunt van Simon Gustafson. De Zweed zag de bal uit een matig genomen vrije trap door de benen van doelman Ivan Brkic in het doel verdwijnen. Zrinjski kwam in de 65 minuut weer op gelijke hoogte via Irfan Hadzic.
Willem Janssen: "Dit mag mij niet gebeuren"
Het duel sleepte zich naar het einde en ook in de verlenging bleven hoogtepunten uit. Dankzij Mandic mogen de Bosniërs verder in Europa. Het Zweedse Malmö FF is de tegenstander in de derde voorronde.
John van den Brom: "Hoe hebben we het zover laten komen?"