reconstructie van de tramaanslag op het 24 Oktoberplein in Utrecht is ingebroken in een politievoertuig." /> reconstructie van de tramaanslag op het 24 Oktoberplein in Utrecht is ingebroken in een politievoertuig. (Foto: AS Media)" /> reconstructie van de tramaanslag op het 24 Oktoberplein in Utrecht is ingebroken in een politievoertuig." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Brutale inbraak in politiebusje tijdens reconstructie tramaanslag op 24 Oktoberplein

UTRECHT - Tijdens de reconstructie van de tramaanslag op het 24 Oktoberplein in Utrecht is ingebroken in een politievoertuig. Dat bevestigt de politie aan RTV Utrecht.

De diefstal vond afgelopen zondagochtend plaats toen de politie voor het onderzoek naar de aanslag van 18 maart de reconstructie uitvoerde. Een of meerdere personen zagen daarbij de kans om in te breken in een busje van de Forensische Opsporing. Bij de diefstal werden een politiejas en tas buitgemaakt.

De politie zegt de diefstal te betreuren. "We waren daar bezig met een reconstructie van de aanslag," zegt een woordvoerder. "Het is dan erg brutaal als mensen daar hun voordeel mee willen doen."

Van de dader of daders ontbreekt voorlopig nog ieder spoor. De politie roept getuigen op om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad