flinke file zorgde door op de A12 te wandelen, is vermoedelijk Ricky uit Nieuwegein." /> flinke file zorgde door op de A12 te wandelen, is vermoedelijk Ricky uit Nieuwegein. (Foto: Eigenaar Ricky)" /> flinke file zorgde door op de A12 te wandelen, is vermoedelijk Ricky uit Nieuwegein." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Zoekteam speurt naar snelweghond Ricky

1/2
ZEIST/NIEUWEGEIN - De hond die gister voor een flinke file zorgde door op de A12 te wandelen, is vermoedelijk Ricky uit Nieuwegein. Dat melden vrijwilligers van het team dat naar de hond op zoek is.

Ricky verdween woensdag toen hij werd uitgelaten bij de bossen in Zeist. Sindsdien werd hij niet meer gezien totdat automobilisten op de A12 bij Driebergen werden opgeschrikt door een hond die de snelweg overstak, niet ver van de plek waar Ricky verdween.

Ricky is een witte keeshond van 8 maanden, heeft een dikke vacht en een klein plekje op zijn wang van een oude tekenbeet. De hond kan schrikken als hij achterna wordt gezeten, maar zou goed op zijn naam reageren.

Personen die Ricky hebben gezien worden gevraagd contact op te nemen via Waar is onze Angel.

De hond liet automobilisten flink schrikken op de A12


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad