Taminiau-tentoonstelling, die in 2018 bijna honderdduizend bezoekers naar het Centraal Museum trok.[Image:2215469|Jan Taminiau bij de overdracht van zijn ontwerpen in het Centraal Museum.]." /> Taminiau-tentoonstelling, die in 2018 bijna honderdduizend bezoekers naar het Centraal Museum trok.[Image:2215469|Jan Taminiau bij de overdracht van zijn ontwerpen in het Centraal Museum.]. (Foto: ANP / RTV Utrecht)" /> Taminiau-tentoonstelling, die in 2018 bijna honderdduizend bezoekers naar het Centraal Museum trok.[Image:2215469|Jan Taminiau bij de overdracht van zijn ontwerpen in het Centraal Museum.]." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Uniek werk Taminiau naar Centraal Museum

1/2
UTRECHT - Het Centraal Museum Utrecht heeft drie stukken van modeontwerper Jan Taminiau toegevoegd aan de collectie.

De internationaal geroemde Taminiau, die zijn atelier heeft in Baambrugge, was vandaag zelf aanwezig bij de onthulling van twee ontwerpen en een borduurraam.

De ontwerpen waren eerder te zien in de speciale Taminiau-tentoonstelling, die in 2018 bijna honderdduizend bezoekers naar het Centraal Museum trok.

 Jan Taminiau bij de overdracht van zijn ontwerpen in het Centraal Museum. Jan Taminiau bij de overdracht van zijn ontwerpen in het Centraal Museum. | Foto: RTV Utrecht / Machteld Smits


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad